Catalan English Spanish

El Consell Comarcal comença les formacions del programa LleidaTalentLAB

21/09/2016
l Centre d’Empreses Innovadores de Cervera ha acollit avui l’inici de les sessions formatives del programa LleidaTalentLAB. Aquest programa d’ocupació es realitza des de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de l’Ajuntament de Lleida que s’ofereix a les diferents comarques. Des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal, s’ha fet difusió del programa perquè les persones que formen part del servei d’orientació laboral del Consell en poguessin gaudir. La matricula és totalment gratuïta i l’únic requisit bàsic és estar a l’atur.

El programa ofereix formar-se en les competències transversals bàsiques com la imatge personal, la comunicació, l’autoconfiança … i també, es projecten practiques per aplicar les competències apreses. A més, la formació permet conèixer de primera mà, de quina manera fa la selecció de personal el departament de recursos humans d’algunes empreses, en aquests cas ho farà la BonÀrea (Guissona).

El Consell Comarcal projecta aquest tipus de formacions perquè són programes innovadors que motiven en escreix les persones aturades. Amb total són una desena de persones apuntades.
També s’ha comptat amb el suport de la Paeria de Cervera, GlobalLleida i la Universitat de Lleida.
+ Informació

També destaquem

  • 1
  • 2