Catalan English Spanish

L'IMO prepara la segona edició del Tastet d'Oficis

18/09/2017
Després dels primers tastets que es varen dur a terme al juliol, l’IMO Salvador seguí prepara de cara al setembre la segona edició dels Tastets d’Oficis de les especialitats de Metall, Pintura i Jardineria.
L’experiència del primer tastet, en què alguns joves van poder participar de les activitats dels tallers de la Casa d’Oficis, ha fet que es plantegi una segona edició d’aquesta activitat, de cara a facilitar que les persones joves puguin conèixer de primera mà les professions de soldadura, pintura i jardineria, experimentant en primera persona les funcions que es duen a terme en els tallers de la Casa d’Oficis.
La Casa d’Oficis és un projecte amb un any de durada, que combina la formació pràctica al taller amb la contractació directa els últims sis mesos. Les persones participants han de tenir entre 16 i 24 anys i una formació mínima (ESO, Prova d’accés a cicles o un PFI finalitzat). Les inscripcions estan obertes i es poden fer a l’IMO Salvador Seguí o a qualsevol oficina de Treball als Barris.

També destaquem

  • 1
  • 2