Catalan English Spanish

L'Aula Mentor són cursos on-line amb un sistema constant de tutoria telemàtica a través del correu electrònic que permet seguir els cursos a través d'Internet, amb llibertat horària i des del propi domicili. L'Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i mitjançant internet, posat en marxa pel Centro Nacional de Información y Comunicación Educativa (CNICE) del Ministerio de Educación y Ciencia (MEC). Està basat en un sistema de formació avançada desenvolupada al CNICE, que permet l'accés, a través de la xarxa Internet, a una àmplia oferta formativa existent en contínua actualització i ampliació d'acord amb els interessos i necessitats de les per persones.

El període de matriculació romandrà obert durant el curs escolar. El cost de la matrícula és de 24 euros mensuals i el primer pagament és de dos mesos. Es pot renovar la matrícula únicament per fraccions de 30, 60 o 90 dies dins del termini establert tantes vegades com es consideri necessari.

El mateix sistema informàtic avisarà l'alumne/a dels dies que té abonats. Abans que el comptador arribi a zero dies, l'alumne/a haurà de fer l'ingrés pel període i, tot seguit, presentarà el justificant a l'administrador/a, perquè es pugui efectuarà la recàrrega en qüestió. Si per qualsevol motiu l'alumne/a no renova la matrícula passat 15 dies des de la finalització del termini i desitja continur el curs, caldrà que es matriculi novament per un període de 60 dies amb el risc de no tenir el mateix tutor/a que es tenia anteriorment. 

Persones destinatàries

Els cursos estan destinats a tota la població amb independència del lloc on es trobi, de l'horari disponible i, fins i tot, del ritme d'estudi.

Cursos de formació

Trobareu els cursos de formació disponibles al cercador de cursos de formació o bé a la pròpia web de l'Aula Mentor.

Entitats

Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí. Ajuntament de Lleida.

Ajuntament de Tàrrega. Centre de Formació La Solana

Contacte

Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí. Ajuntament de Lleida.

Carrer Pare Palau, 5.25005 Lleida
Tel.: 973 24 20 00. Carme Vilarasau. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centre de formació La Solana. Ajuntament de Tàrrega.

Carrer de la Solana, 8.25300 Tàrrega
Tel.: 973 31 02 74. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

http://www.aulamentor.es/

   

 

També destaquem

  • 1
  • 2