Catalan English Spanish

L’Escola de Jardineria de l’Ajuntament de Lleida és un centre en el que s’imparteix Educació Secundària Obligatòria adaptada de l’especialitat de jardineria i, un Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) adaptat d’auxiliar de vivers i jardins. S’adreça a joves amb discapacitat.

Es va crear a l’any 1988, en aquests més de 25 anys, s’han format nombrosos alumnes i s’ha adquirit una important experiència pedagògica.

L’escola està adscrita a l’Institut Municipal d’Ocupació de l’ajuntament de Lleida i està subvencionada pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya mitjançant un conveni amb l’Ajuntament de Lleida.

Persones destinatàries

S’adreça a joves amb discapacitat intel.lectual.

Accions

El currículum competencial del centre inclou les àrees bàsiques d’aprenentatge i, a més, l’àrea de jardineria i viverisme. En les primeres es treballen les competències bàsiques, en la darrera es treballen, a més, les competències professionals.

L’alumnat aprèn a fer les tasques de manteniment dels espais verds que corresponen a cada època de l’any. Les pràctiques es realitzen al parc municipal Alcalde Pons (conegut com “Les Basses”) la superfície total del qual es de 12,5 hectàrees. Igualment, es realitzen pràctiques en les zones enjardinades que envolten ell nou l’edifici escolar.

També es programen activitats complementàries encaminades a treballar l’autonomia i la inclusió en el món cultural i d’oci (sortides, audicions, teatre, tallers... etc.).

Entitats

Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí. Ajuntament de Lleida.

Contacte

Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí. Ajuntament de Lleida.

Escola de Jardineria.
Carrer Til.ler, 1. 25199 Lleida
Tel.: 973 233 573. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

http://www.imolleida.com/index.php?page=escola-municipal-de-jardineria-ies-les-basses

 

També destaquem

  • 1
  • 2