Catalan English Spanish

Programa dels projectes innovadors i experimentals del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que pretén dinamitzar l'activitat empresarial per a consolidar i crear llocs de treball amb la metodologia del assessorament i acompanyament a les empreses de sectors tradicionals i, per l'altra banda, implementar millores en els seus processos i productes que afavoreixin la seva activitat.

Es donarà suport a l'adopció de la cultura de la qualitat: al desenvolupament, i transmissió de coneixements i tecnologies per aconseguir la modernització de sectors tradicionals, al canvi i a la millora permanent. La finalitat del programa consisteix en crear un espai d’intercanvi i creixement compartit entre empresaris/es a través d’una metodologia experiencial que ofereix diferents fòrums (ponències i taules rodones) sobre psicologia laboral, processos de coaching grupal i espais de networking

Persones destinatàries

A la micro, petita i mitjana empresa de la zona d'influència de Lleida ciutat.

 Entitats i socis col.laboradors

Amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Segarra, Consell Comarcal de les Garrigues, Paeria de Cervera, Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell, Ajuntament de La Granadella i l'Ajuntament de Tàrrega,  GLOBALleida, Cambra de Comerç de Lleida, Fecom, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Fecom, Coell, Federació Provincial d'Hostaleria de Lleida, Forum Empresa, Pimec, Femel i Empresa Familiar de Lleida

Contacte

Entitat local més propera:

  • Lleida. Tel. 973 242 000. Viviana Gracià Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Borges Blanques. Tel. 973142658. Rosa Maria Olivart dinamització@garrigues.cat
  • Cervera. Tel. 973 531 300. Gemma Gregori Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Tàrrega. Tel. 973 314 131. Marta Casals Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Bell-lloc d'Urgell. Tel. 973 560 100 Roger Bosch Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • La Granadella. Tel. Elies Bosch Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També destaquem

  • 1
  • 2